Burçlara Göre Çiçekler?

 

Burçlara Göre Çiçek Seçimi

    Hepimiz bir şekilde burcumuzu, etkilerini, özelliklerini merak etmişizdir. Astroloji artık her yerde, burçlara göre çiçek seçimi yapmak kulağınıza önce tuhaf gelebilir. Ama astroloji, çiçek seçimini kolaylaştırmaya yardımcı oluyor. 

Sevdiklerimize çiçek alırken, 'Acaba beğenir mi?' kaygısını mutlaka yaşıyoruz. Burç uyumuna göre çiçek seçimiyle belki bu kaygıyı biraz hafifletmiş oluruz.

12 adet güneş burcu vardır. Her burç kendi özelliklerini taşır. Sevdikleri, sevmedikleri burç özelliklerine göre şekillenir. Şimdi burçlar hangi çiçekleri severmiş, beraber bakalım 

1. KOÇ BURCU (21 MART-19 NİSAN)

Bir koç burcu için çiçek almak istiyorsanız ilkbaharın mavi, mor ve beyaz çiçeklerine bakabilirsiniz. Sümbül ve papatyalar onları mutlu etmek için çok uygun seçeneklerdir. 

2. BOĞA BURCU (20 NİSAN - 20 MAYIS)

Hayatı ve yaşamayı en çok seven burçlardan biridir Boğa Burçları. Onları mutlu etmek istiyorsanız canlı ve tutku dolu çiçekler tercih etmelisin. Kırmızı Gül Buketi boğa burçlarını mutlu etmeye uygundur.

3.İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Sanırız en gelgitli burç olarak bilinen ikizler burcunun çiçeği en net olanıdır. İkizler Burçlarının bir temsilidir güller. Her renk gül ile hatta renkli gül buketi ile ikizler burcunu mutlu edebilirsiniz.

4. YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Kendine özgü yaşam tarzları olan Yengeçler için aynı zamanda onlar gibi narin çiçekler olan anemon ve zambaklar uygun bir seçim olacaktır. 

5. ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Gösterişli ve ihtişamlı olan aslan burçları aynı zamanda lider burçlardandır. Orkideler aslan burçları için en uygun seçim olacaktır. Yeryüzünün ilk açan çiçeği olarak bilinen orkideler gösterişli ve asil çiçeklerdir.

6.BAŞAK BURCU ( 23 AĞUSTOS - 22 EYLÜL ) 

Detaylara önem veren Başak burçları aynı zamanda baskın ve ön planda olmayı severler. Beyaz ve parlak margit çiçekleri başak burçların alınabilecek en güze çiçektir.

7. TERAZİ BURCU (23 EYLÜL -22 EKİM )

Gösterişi ve şık olmayı seven renkli terazi burçları için barok güzelliğe sahip dalya(yıldız çiçeği) oldukça uygun bir tercih olacaktır.

8. AKREP BURCU (23 EKİM - 22 KASIM )

Akrep burçları hareketi bir yaşamı çok severler. Onlar için en uygun çiçek kır çiçeklerinden yapılmış bir buket olacaktır. Onların özgürlük duygularına da hitap edecektir.

9. YAY BURCU (23 KASIM- 21 ARALIK )

Güzellikleri ve kokularıyla büyüleyecek olan zambaklar tam da ince ve zarif  yay burçları için uygun bir seçim olacaktır. 

10. OĞLAK BURCU ( 22 ARALIK - 20 OCAK )

Çalışkanlıkları ve karakteristik özellikleriyle dikkat çeken oğlak burçları için en uygun çiçek seçimi onlarla aynı karakteristik özelliğe sahip kamelya çiçekleri olacaktır. 

11. KOVA BURCU (21 OCAK-19 ŞUBAT)

Hayal dünyası sınırsız olan, mutlu olmaya eğilimli kova burçları için baharın habercisi kardelen çiçekleri oldukça uygun bir seçim olacaktır. 

12. BALIK BURCU (22 ŞUBAT - 20 MART)

Son burcumuz olan sıcakkanlı neşeli balık burçlarını mutlu etmek için nergisten başka bir çiçek düşünülemez.

 

 

Ürünlerimiz